2019. március 19. kedd (Böjtmás és Kikelet hava - Tavaszelő, az év 12. hete és 78. napja)
átszellemült tébolyda

A weboldal látogatása ingyenesen, így önmagáról személyes adatot nem kellene megadnia. A weboldal üzemeltetőjével való kommunikáció során, bizonyos estekben olyan adatokat kérhetünk, amelyek személyes adatoknak minősülnek, ezeket a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Személyes adatait harmadik személyeknek csakis a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén adunk át, kivéve a jogszabályi kötelezés, illetve a hatósági eljárás eseteit. A felhasználó által megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása, továbbá a kért szolgáltatás teljesítésének feltétele. Ezeken az eseteken kívül, az Ön által szabadon nyilvánosságra hozott, az interneten közzétett információkért a FilozófusKocsma Kft. felelősséget nem vállal. A weboldal megtekintése során Ön és a FilozófusKocsma Online távközlési eszköz útján létesít egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása az interneten történik. A FilozófusKocsma Online ezért fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé.

A weboldal Kultúrfetrengő aloldalán (vagyis: fórum) található véleményeket a FilozófusKocsma Online csupán mérsékelten ellenőrzi, ebből kifolyólag az ott található véleményekért felelősséget nem vállal, és amennyiben személyi jogokat vagy a hatályos jogszabályokat sért, a vitatott tartalmat eltávolítja. Hozzászólást csak és kizárólag természetes személy tehet, marketing és egyéb a többi felhasználót zavarba hozó attitűd a rendszerből való kizárást vonja maga után. Fokozottan elkerülendő továbbá más szellemi tulajdonával való visszaélés, közszereplő vagy történelmi személyiség alaptalan megkárosítása, a burkolt vagy nyílt reklámhordozó engedély nélküli hordozása, továbbá obszcén, azaz trágár, vagyis illetlen kifejezések indokolatlan használata, különböző személyek hovatartozását feltűnően sértő megnyilvánulás, végül a tisztességtelen, fenyegetőző, goromba, becsületsértő, rágalmazó viselkedés. Amennyiben a fenti estek előfordulnak a FilozófusKocsma Online fenntartja magának a jogot a szükséges lépések megtételére.

Az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért a FilozófusKocsma Kft. nem vállal felelősséget, továbbá az elhelyezett hirdetések nem tükrözik a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét.


- fel -
© 2008-2019 FilozófusKocsma Kft. „EGY KORSÓ BÖLCSESSÉG SOSEM ÁRT MEG!”
A weboldalon található egyéni kifejezések, szövegek és képek a FilozófusKocsma Kft. tevékenységét képezik,
így azok a kiadó tulajdonában állnak, következésképpen írásbeli hozzájárulás nélkül a weboldal bármely része
materiális módon semmilyen formában nem használható fel, valamint kereskedelmi forgalomba sem hozható,
csupán önálló és értelmes gondolatok tökéletesítésére, továbbá jótétemények véghezvitelére alkalmazható.
A weboldal böngészése kapcsán kialakult fizikai, értelmi és érzelmi sérülések miatt felelősséget nem vállalunk!
Impresszum  |  Médiaajánlat  |  Hirdetés  |  Kockázatok és mellékhatások